Goedkope Website laten maken

Voordelig webdesign voor iedereen

Laat Veenstra Tekst & Design voordelig de beste website bouwen voor jouw organisatie

Op zoek naar iemand die een mooie, professionele WordPress website kan bouwen voor een leuke prijs? Bij Veenstra Tekst en design kun je voordelig en snel een professionele WordPress Website laten maken.

SCHERPE PRIJZEN, WEL KWALITEIT

Een goedkope website laten bouwen die kwalitatief gewoon goed is? Het kan! Veenstra tekst & Design kan super scherpe prijzen bieden. Hoe? Doordat jij het voorwerk doet: jij zorgt er namelijk voor dat jij een webhost hebt geregeld en dat je WordPress ready-to-go hebt staan. Hoe? ga naar een webhost aanbieder zoals Hostnet en regel je domein, host én WordPress basis site.

Basis website

voordelig en snel

Perfect voor: persoonlijk gebruik en ondernemers en ZZP’ers die graag snel een no-nonsense, to-the-point website willen laten bouwen tegen een super scherp tarief.
✔ 3 pagina’s
✔ simpel to-point design
✔ design met 3 basiskleuren
✔ 1 correctieronde
✔ levertijd: ca. 1-2 weken

geen SEO optimalisatie
geen afbeeldingen
exclusief teksten

€199,-

Je levert zelf teksten, afbeeldingen en je logo aan. Op basis van jouw huisstijl kiest onze designer, uiteraard in overleg, het beste sjabloon. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw website binnen 1-2 weken wordt gebouwd en opgeleverd.

De premium website wordt op maat gemaakt en vormgegeven. Nadat jij je teksten en logo hebt aangeleverd volgt een uitgebreid design-overleg met onze designer. Op basis van jouw wensen, de aangeleverde content én onze expertise bouwen wij een uniek design voor jouw website.

Premium website

voordelig en op maat

Perfect voor: ondernemers en ZZP’ers die graag willen investeren in een op maat gemaakte website, maar daar liever niet de wereld voor willen betalen.

✔ 4-6 pagina’s
✔ persoonlijk design
✔ design met 5 basiskleuren
✔ 4 professionele afbeeldingen
✔ 3 correctierondes
✔ Basis SEO optimalisatie
✔ levertijd: ca. 2-4 weken

–   geen SEO tekstoptimalisatie
–   geen SEO zoekwoord onderzoek
–   exclusief teksten

€399,-

Pro website

voordelig en compleet

Perfect voor: ondernemers en organisaties die het gehele proces van vormgeving, tekstschrijven en ontwikkeling van een nieuwe website uit handen willen geven.  

✔ aantal pagina’s in overleg (max. 8)
✔ persoonlijk design
✔ op maat gemaakt design
✔ meerdere professionele afbeeldingen
✔ 3 correctierondes
✔ Uitgebreide SEO optimalisatie
✔ SEO zoekwoorden onderzoek
✔ SEO tekstoptimalisatie
✔ inclusief teksten

€799,-

Kies je voor de pro website? Just sit back and relax. Alles wordt voor je geregeld!  We gaan eerst uitgebreid om de (digitale) tafel zitten om samen na te denken over het doel, de doelgroep en de strategie van je website te bespreken. Op basis daarvan ontwikkelen we een op maat ontworpen website, inclusief SEO geoptimaliseerde teksten.

Een (nieuwe) website maken is de eerste stap richting online succes. Het is je visitekaartje, jouw paradepaardje. Daarom wil je natuurlijk ook een mooie website die past bij jou, jouw diensten en jouw persoonlijkheid. Kies daarom voor het meest gebruikte CMS ter wereld, kies WordPress! Wil je een website laten maken voor je blog? Of wil je een website laten bouwen voor jouw bedrijf? Alles kan. Veenstra Tekst & Design zorgt er samen met jou voor dat jouw website staat!

Neem meteen contact op voor meer informatie