over mij

Als je meer over Veenstra Tekst & Design wilt weten, ben je hier op de juiste plek! Lees verder om erachter te komen wie het gezicht achter VT&D is, en hoe je contact op kunt nemen.

Contact

Stuur een e-mail naar info@veenstratekstendesign.nl of vul het contactformulier in.

Facebook

Ja VT&D is vertegenwoordigd op facebook. Check en like de pagina hier!

LinkedIn

Connecten op LinkedIn? Dat kan via deze link! Ik zie uit naar je verzoek.​

Laten we bij het begin beginnen

Je hebt mij en mijn website Veenstra Tekst & Design wellicht gevonden via Google omdat je op zoek bent naar een professionele tekstschrijver of designer. Of misschien ben je via mijn LinkedIn of Facebookpagina op de website van Veenstra Tekst & Design beland. Het maakt natuurlijk niet uit hoe je mij hebt gevonden, het belangrijkste is dat je mijn tekst- en designbureau hebt gevonden! Ik kan je namelijk helpen met al je teksten en design. Of het nu gaat over het volledig herschrijven en misschien wel beter vindbaar maken van je website of voor het design van een sprekend logo of mooie nieuwsbrief en zelf een hele website designen, ik ben van vele markten thuis. Hoe ik hier gekomen ben? Dat vertel ik je graag!

In 2007 wilde ik tijdens mijn studie Engelse taal en Cultuur graag een extra zakcentje verdienen. Maar, ik was niet van plan om de horeca in te gaan, of achter de kassa te gaan zitten. Nee, ik wilde graag mijn schrijftalent verder ontwikkelen. Daar begon mijn schrijfavontuur bij Brief Op Bestelling, waar ik via via terecht kwam. Hier schreef ik sollicitatiebrieven en CV’s naast mijn studie. In 2012 startte ik als freelancer mijn eigen tekstschrijversbureau. Dat leek me een leuke uitdaging en al gauw kreeg ik steeds meer opdrachten. 

Mijn ervaring breidde zich daarnaast verder uit bij De Bijenkorf, waar ik met veel plezier als copywriter en beeldbewerker aan de slag ging. In 2014 ben ik full time gaan werken bij bol.com. Een bedrijf met veel mogelijkheden en waar ik veel geleerd heb. Tot eind 2017 was ik hier productspecialist op de boekenafdeling en schreef ik als redacteur verschillende artikelen voor het boekenmagazine van bol.com genaamd Lees Magazine.

Eind 2017 heb ik toch ervoor gekozen om mijn collega’s en bol.com  te verlaten en met een schat aan ervaring rijker mijn tekstschrijversbureau om te zetten in mijn eigen tekst- en designbureau: Veenstra Tekst & Design. Nog steeds schrijf ik met heel veel plezier artikelen, interviews en recensies voor Lees magazine. Daarnaast maak ik ook nog eens jouw website in orde qua design, en speel ik graag in photoshop en Indesign met logo’s en ander grafisch werk.

Ik werk als freelancer vanuit huis of op locatie, voor korte opdrachten of langere projecten. Wil je weten wat ik voor je kan doen? Neem vrijblijvend contact met mij op via e-mail: info@veenstratekstendesign.nl of onderstaand contactformulier.

IMG_2246-2

een greep uit Mijn klanten

“Creativity takes courage”
-Henri Matisse-