“Creativity takes courage”

-Henri Matisse-

Je hebt mij en mijn website Veenstra Tekst & Design wellicht gevonden via Google omdat je op zoek bent naar een professionele tekstschrijver of designer. Of misschien ben je via mijn LinkedIn of Facebookpagina op de website van Veenstra Tekst & Design beland. Het maakt natuurlijk niet uit hoe je mij hebt gevonden, het belangrijkste is dat je mijn tekst- en designbureau hebt gevonden! Ik kan je namelijk helpen met al je teksten en design. Of het nu gaat over het volledig herschrijven en misschien wel beter vindbaar maken van je website of voor het design van een sprekend logo of mooie nieuwsbrief, ik ben van vele markten thuis.

Ik heb al meer dan 12 jaar professionele schrijfervaring. In 2007 begon mijn schrijfavontuur bij Brief Op Bestelling, waar ik sollicitatiebrieven en CV’s schreef naast mijn studie. In 2012 startte ik als freelancer mijn eigen tekstschrijversbureau. Mijn ervaring breidde zich daarnaast verder uit bij De Bijenkorf, waar ik met veel plezier als copywriter en beeldbewerker aan de slag ging. In 2014 ben ik overgestapt naar bol.com. Tot eind 2017 was ik hier productspecialist op de boekenafdeling en schreef ik als redacteur verschillende artikelen voor het boekenmagazine van bol.com genaamd Lees Magazine. Eind 2017 heb ik toch ervoor gekozen om bol.com als productspecialist te verlaten en met een schat aan ervaring mijn tekstschrijversbureau om te zetten in mijn eigen tekst- en designbureau: Veenstra Tekst & Design. Nog steeds schrijf ik met veel plezier artikelen, interviews en recensies voor Lees magazine. Deze artikelen en meer lees je hier.

Ik werk als freelancer vanuit huis of op locatie, voor korte opdrachten of langere projecten. Wil je weten wat ik voor je kan doen? Neem vrijblijvend contact met mij op via e-mail: info@veenstratekstendesign.nl of onderstaand contactformulier.

Contactformulier:

Ik ben van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar. Ik probeer je e-mail op werkdagen altijd binnen 24 uur te beantwoorden.

Anne Veenstra