Solliciteren met een beetje hulp

Stress! Je moet een sollicitatiebrief schrijven maar weet even niet waar je het zoeken moet. Geen nood: Veenstra Tekst & Design to the rescue! Wil je een persoonlijke sollicitatiebrief geheel op maat laten schrijven? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Middels een kort telefoongesprek en/of een vragenlijst schrijf ik jouw sollicitatiebrief, cv of professioneel profiel. En wil je je linkedIn ook een ‘schwung’ geven? Met mijn teksten, tips en tricks sta je er op social media ook tip top bij, want dat is toch waar werkgevers vaak als eerste kijken. Laat je sollicitatiebrief en cv daarom schrijven door Veenstra Tekst & Design.

Sollicitatiebrief laten schrijven, mag dat?

In een sollicitatiebrief leg je uit waarom juist jij de beste kandidaat bent en wat je de werkgever te bieden hebt. Je schrijft de brief met uiteindelijk maar een doel: uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek! Maar, niet iedereen kan zijn of haar kwaliteiten zelf goed verwoorden op papier. Gelukkig kun je daarbij wel hulp inschakelen. Samen met jou maak ik een persoonlijke brief waar jouw kwaliteiten en persoonlijkheid goed naar voren komen. Je krijgt dus niet zo maar een standaardbrief van mij. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat de brief zo dicht mogelijk bij jou als persoon ligt. Een brief waar jouw kennis en kunde vanaf straalt.

Wil je je CV ook een update geven? Ook daar kan ik je goed bij helpen. Als bonus staat daar een kort profiel in ter waarde van € 24,95! Kijk voor de actuele prijzen (inclusief btw) hieronder.

Soort

Prijs*

Sollicitatiebrief €   44,95
CV €   49,95
Sollicitatiebrief & CV €   89,95
Kort Profiel €   24,95
Professioneel Profiel € 129,95
LinkedIn Profiel + CV €   74.95

*alle prijzen zijn inclusief 21% btw

Neem vrijblijvend contact op via info@veenstratekstendesign.nl of via onderstaand contactformulier.

Bekijk ook mijn andere werkzaamheden, zoals mijn diensten als allround SEO tekstschrijver, copywriter of voor scriptiehulp.

Contactformulier:

Sollicitatiebrief laten schrijven