sollicitatiebrief laten schrijven

persoonlijke sollicitatiebrief voordelig en snel

eerste sollicitatiehulp bij ongelukken

Stress! Je moet een sollicitatiebrief schrijven maar weet even niet waar je het zoeken moet. Geen nood: Veenstra Tekst & Design to the rescue! Wil je een persoonlijke sollicitatiebrief laten schrijven die geheel op maat is? Voor sollicitatiehulp ben je bij mij aan het goede adres. 

Middels een korte vragenlijst schrijf ik jouw sollicitatiebrief, cv of professioneel profiel. En wil je je LinkedIn ook een ‘schwung’ geven? Met mijn teksten, tips en tricks sta je er op social media ook tip top bij, want dat is toch waar werkgevers vaak als eerste kijken. Laat je sollicitatiebrief, cv en LinkedIn daarom schrijven door Veenstra Tekst & Design.

In een sollicitatiebrief leg je uit waarom juist jij de beste kandidaat bent en wat je de werkgever te bieden hebt. Je schrijft de brief met uiteindelijk maar een doel: uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek! Maar, niet iedereen kan zijn of haar kwaliteiten zelf goed verwoorden op papier. Gelukkig kun je daarbij wel hulp inschakelen. Samen met jou maak ik een persoonlijke brief waar jouw kwaliteiten en persoonlijkheid goed naar voren komen. Je krijgt dus niet zo maar een standaardbrief van mij. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat de brief zo dicht mogelijk bij jou als persoon ligt. Een brief waar jouw kennis en kunde vanaf straalt. Een brief die jouw toekomstige werkgever zeker zal waarderen. Wil je je CV ook een update geven? Ook daar kan ik je goed bij helpen. Kijk voor de actuele prijzen hieronder.

sollicitatiebrief laten schrijven
motivatiebrief laten schrijven

prijzen

Soort

Prijs*

Sollicitatiebrief

€   79,95

CV

€   79,95

LinkedIn Profiel

€   79,95

Sollicitatiebrief & CV

€  149,95

LinkedIn Profiel & CV

€  149,95

LinkedIn Profiel, Brief & CV

€  199,95

Los advies brief/CV/LinkedIn

€   69,95

Herschrijven brief**

€   69,95

*alle prijzen zijn inclusief 21% btw, daar ik vrijgesteld ben. De doorlooptijd is 5 werkdagen
** Geldt alleen voor brieven geschreven door Veenstra Tekst & Design.Tevens dient de functie/vacature van de te herschrijven brief gelijkwaardig te zijn aan eerder geschreven brief of brieven.
Wil je je brief eerder? Dan geldt een spoedtarief vanaf € 39,95

Je ontvangt zowel de PDF bestanden als de Word bestanden

Meest gekozen cv-templates

Professioneel cv
Professioneel cv blauw
cv professioneel

Waarom kiezen voor een sollicitatiebrief van Veenstra Tekst & Design?

Bij Veenstra Tekst & Design ben je zoals benoemd zeker van een geheel persoonlijke motivatiebrief geheel op jouw wensen, kennen en kunnen afgestemd. Ook je CV en je LinkedIn worden aangepast op jouw persoonlijkheid. Maar er is meer! Je brief en CV worden ook aangepast op de functie waar je op solliciteert. Denk aan kleurgebruik, lettertype, stijl. Dus geen onpersoonlijke flarden tekst die niet goed omvatten wie jij bent, maar een persoonlijke brief en/of CV waar jouw persoonlijkheid en ervaring duidelijk naar voren komen en die ook nog eens mooi aansluiten op jouw hopelijk toekomstige werkgever! En dat wordt gewaardeerd.

Tevens kan ik je helpen bij het vervolg van je sollicitatieproces. Denk aan de voorbereiding voor je sollicitatiegesprek, salaris- en voorwaarden onderhandelingsgesprek en meer. De prijs voor sollicitatie coaching bedraagt €895,- €695,-. (tijdelijk!). 

Ook een brief van Veenstra & Design? Honderden tevreden klanten gingen je al voor. Neem vrijblijvend contact op via info@veenstratekstendesign.nl of via onderstaand contactformulier.

Bekijk ook mijn andere werkzaamheden, zoals mijn diensten als allround SEO tekstschrijver of webdesigner.

NEEM DIRECT VRIJBLIJVEND CONTACT OP VIA ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER

Let op! Berichten kunnen in je spam terecht komen. Check daarom je spam wanneer je geen bericht ontvangen hebt in je hoofd inbox