Wat zijn SEO teksten?

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Het gaat om het actief optimaliseren van je website voor mensen die zoekmachines gebruiken. Door het toepassen van verschillende technieken zorg je ervoor dat zoekmachines jouw pagina beter kunnen vinden. Je kunt  SEO teksten schrijven door bijvoorbeeld de juiste zoekwoorden (keywords of trefwoorden) toe te voegen, maar ook hele zinnen waar veel op wordt gezocht. Daarnaast kun je allemaal kleine aanpassingen doen op je website waardoor deze niet alleen beter vindbaar wordt, maar ook gebruiksvriendelijker. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om meer mensen naar jouw website te leiden, ookwel traffic genoemd.

Meer dan tekstschrijven

SEO tekstschrijven bestaat uit meer dan simpelweg teksten schrijven. Je moet namelijk goed weten wie je klanten of bezoekers zijn en wat ze van je website verwachten. Alleen daarom al is het doen van onderzoek naar je klant en zoekwoorden enorm belangrijk. Meten is immers weten. Wanneer ik voor jouw website een SEO tekst schrijf doe ik dan ook eerst uitgebreid vooronderzoek. Dit is belangrijk want op deze manier weet ik waar mensen op dit moment naar zoeken, wat hen drijft en wat belangrijk voor hen is. Pas daarna schrijf ik teksten die relevant zijn voor jouw website. Maar ik doe meer! Ook al zijn goede SEO teksten onmisbaar voor de vindbaarheid van je website, met alleen SEO teksten ben je er nog niet. Verre van zelfs! Daarom geef ik je ook advies hoe je door middel van kleine (en grotere) aanpassingen aan diverse onderdelen van je website beter vindbaar wordt.

Prijzen

Hieronder vind je enkele voorbeeldprijzen. Echter zijn mijn diensten een stuk breder. Vraag naar mijn SEO-diensten via het contactformulier!

Tekstsoort

Prijs*

Homepage (+- 350 woorden) €   79,95
Over ons/mij pagina (+- 250 woorden) €   59,95
Productpagina (+- 250 woorden) €   59,95
overige pagina’s (+- 250 woorden) €   59,95
Hele website op aanvraag
Blog (per 500 woorden) €   99,95
Los advies/SEO tips €   39,95

*alle prijzen zijn inclusief 21% btw, je ontvangt je product binnen uiterlijk 5 werkdagen of zoals besproken. Prijzen zijn uiteraard inclusief SEO-onderzoek

Wil je beter vindbaar worden voor zoekmachines en goede SEO teksten op je website? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Veenstra Tekst Design is er voor al jouw teksten en design. Naast SEO teksten ben ik ook thuis in copywriting en ontwerp ik bijvoorbeeld logos.

Contactformulier: